Модератор: Guzel
Krava писал(а):Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
talian писал(а):Krava писал(а):Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
Ви ще не вказали за яке місце підвісити.Та я думаю , що всі і так догадуються.
Krava писал(а):Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
Serg_Poltava писал(а):talian писал(а):Krava писал(а):Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
Ви ще не вказали за яке місце підвісити.Та я думаю , що всі і так догадуються.Krava писал(а):Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
Та не , це місце йому треба геть видкусити , шоб більше таких пидорів в нашій краіні не було !
сергей 88 писал(а):Krava писал(а):Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
Для начала научись писать на русском языке, дебил.
сергей 88 писал(а):Krava писал(а):Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
Вернуться в Игорный бизнес в странах СНГ
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 26